Vinor

Beton, Zi, Kuq

  • Beton 24 x 16 x 6cm
  • E zezë 16 x 16 x 6cm
  • E kuqe 16 x 16 x 6cm

Rreth Nesh

Me shumë kënaqësi ndajmë lajmin me ju që së shpejti SHALAJ sh.p.k do pajiset me fabrikën e dytë. Gjithçka e re, dhe me teknologjinë më të fundit dhe më të avansuar gjermane.

kONTAKTI

© SHALAJ 2023