Avenda

Kubet e betonit me ngjyrat bardh e zi dhe Muschelkalk jane produkte te specializuara qe ofrohen ne tregun e materialeve ndertimore. Ky lloj i betonit eshte i njohur per cilesine e larte dhe fuqine e tij te qendrueshme ndaj ndikimeve te ndryshme ambientale.

Karakteristikat e kubet te betonit me ngjyrat bardh e zi dhe Muschelkalk jane:

Cilesia e Larte e Betonit:

Ngjyrat Bardh e Zi & Muschelkalk:

Qendrueshmeria ndaj Kushteve te Ndryshme:

Forma dhe Madhesi te ndryshme:

.
                zezë                                           bardhë

  • Avenda Muschelkalk : 60 x 30 x 5cm
  • Avenda Bardh e Zi : 60 x 30 x 5cm

Rreth Nesh

Me shumë kënaqësi ndajmë lajmin me ju që së shpejti SHALAJ sh.p.k do pajiset me fabrikën e dytë. Gjithçka e re, dhe me teknologjinë më të fundit dhe më të avansuar gjermane.

kONTAKTI

© SHALAJ 2023