Kontakti

Na kontaktoni

Për cdo pyetje qe e keni, mos hezitoni na kontaktoni nëpërmjet formës më poshtë

 


  Rr. Isa Boletini
  Nr. 100 31000 Zallq - Istog
  info@shalaj.com
  +383 (44) 365 000 +383 (48) 365 000 +383 (49) 365 000
  @shalaj.shpk

  Rreth Nesh

  Me shumë kënaqësi ndajmë lajmin me ju që së shpejti SHALAJ sh.p.k do pajiset me fabrikën e dytë. Gjithçka e re, dhe me teknologjinë më të fundit dhe më të avansuar gjermane.

  kONTAKTI

  © SHALAJ 2023