Lorena - Pllaka Terrasa

Lorena - Pllaka Terrasa

.
                zezë                                           bardhë

: 30 x 30 x 3,5cm | 40 x 40 x 5cm

Rreth Nesh

Me shumë kënaqësi ndajmë lajmin me ju që së shpejti SHALAJ sh.p.k do pajiset me fabrikën e dytë. Gjithçka e re, dhe me teknologjinë më të fundit dhe më të avansuar gjermane.

kONTAKTI

© SHALAJ 2023