Ndërtojmë Hapësira të Mrekullueshme dhe Funksionale

Shiko produktet

Mushelkalk 60 x 30 x 5cm. Mure Muschelkalk me strukurë të çarjes në të 4 anët e bllokut: 40 x 20 x 20cm - 20 x 20 x 20cm

Shko tek produktet
Shërbimet

Gamë e Gjerë e Sherbimeve të Ofruara nga Kompania Jonë: Një Partner Besnik për Nevojat Tuaja.

Shiko sherbimet
Katallogu

Shiko katallogun tone si PDF file

Lexo më shumë
Rreth nesh

SHALAJ sh.p.k është inspirim në vete, i cili u nis nga asgjë për të krijuar gjithçka

Meso me shume
Avenda
  • Ngjyrat: Bardh e zi & Muschelkalk
  • Dimensionet:
  • Avenda Muschelkalk : 60 x 30 x 5cm
  • Avenda Bardh e Zi : 60 x 30 x 5cm
Shko tek produkti
0 k
Klient te lumtur
0
Projekte te perfunduara
0
Shtete te ndryshme
0 k
Pllaka te shtruara

Përdorimi i materialeve më të larta të cilësisë dhe teknologjive më të fundit në prodhim, siguron që prodhimet e 𝗦𝗛𝗔𝗟𝗔𝗝 𝘀𝗵.𝗽.𝗸. janë rezistente ndaj kushteve të ndryshme atmosferike.

𝐒𝐇𝐀𝐋𝐀𝐉 𝐬𝐡.𝐩.𝐤. është prodhuesi i parë i 𝐋-𝐒𝐭𝐞𝐢𝐧𝐞 me makineri automatike, me anë të së cilës arrihet saktësia milimetrike. Me prodhimet tona, ju kurseni kohë në implementim.
𝑅𝑖𝑠𝑖𝑡𝑒̈ 𝑗𝑎𝑛𝑒̈ 𝑚𝑜𝑡𝑖𝑣𝑖 𝑦𝑛𝑒̈!

Zgjidhni Palisaden dhe L-Steine për projektin tuaj dhe eksploroni një nivel të ri të dizajnit dhe cilësisë. Me prodhimet e 𝗦𝗛𝗔𝗟𝗔𝗝 𝘀𝗵.𝗽.𝗸. ju krijoni ambient të veçantë që do ta shijoni për vite të tëra.

Rreth Nesh

Me shumë kënaqësi ndajmë lajmin me ju që së shpejti SHALAJ sh.p.k do pajiset me fabrikën e dytë. Gjithçka e re, dhe me teknologjinë më të fundit dhe më të avansuar gjermane.

PRODUKTET

kONTAKTI

© SHALAJ 2023