Romba 3D

Rombat 3D janë elemente të ndërtuara në forma të ndryshme, përfshirë rrumbullakë, katrore, ose forma të tjera të përshtatshme për aplikime të ndryshme. Ata vijnë në disa ngjyra dhe materialet kryesore janë beton, bardhë, zi dhe kaft. Këtu janë disa informacione rreth tyre:

Beton:

  • Rrombat 3D të ndërtuara nga betoni janë të njohura për qëndrueshmërinë dhe përdoren kryesisht për aplikime të jashtme në ambientet e ndryshme.

Bardhë:

  • Rrombat e bardha 3D japin një pamje të pastër dhe të stilizuar. Përdoren shpesh për projekte të dizajnit të brendshëm ku dëshirohet një estetikë të pastër dhe moderne.

Zi

Beton, Bardhë, Zi, Kaftë

Rreth Nesh

Me shumë kënaqësi ndajmë lajmin me ju që së shpejti SHALAJ sh.p.k do pajiset me fabrikën e dytë. Gjithçka e re, dhe me teknologjinë më të fundit dhe më të avansuar gjermane.

kONTAKTI

© SHALAJ 2023