Montimi i Palisadave dhe Shkallëve #3

Montimi i Palisadave dhe Shkallëve

Palisadat dhe Shkallët – kanë aspekte të rëndësishme teknike për t’u marrë parasysh gjatë instalimit. Ne do te ju ndihmojm hollësisht dhe qartë rreth teknologjisë dhe përpunimit të tyre si në Rrethimin e shtretërve, shtigjeve, pemëve etj. Diferencimin midis llojeve të ndryshme të zonave / hapësirave, Hartimin e Palisadave dhe shkallëve.

Instalimi gjithmonë varet nga kushtet në vend. Nga një lartësi prej 1m mbi themelin, duhet të sigurohet një themel pa ngrica, që të rezistoj ndaj ngricave, dhe shtresat e tokës duhet të jen të qëndrueshme.

Ne do të ju këshillojm deri në detaj rreth kushteve për mirëmbajtjen e Palisadave dhe Shkallëve.

Rreth Nesh

Me shumë kënaqësi ndajmë lajmin me ju që së shpejti SHALAJ sh.p.k do pajiset me fabrikën e dytë. Gjithçka e re, dhe me teknologjinë më të fundit dhe më të avansuar gjermane.

kONTAKTI

© SHALAJ 2023