Vazo

Përdorimi i Vazos Flagon:

Vazo Flagon është një element dekorativ i ndërtuar prej betoni, dhe është i disponueshëm në dy ngjyra të ndryshme: beton dhe e zezë. Këtu janë disa informacione të detajuara rreth këtij vazoje:

Këta vazo janë të përshtatshëm për përdorim në projekte të ndryshme të dizajnit të ambientit dhe ndihmojnë në krijimin e një atmosfere të bukur dhe tërheqëse. Kombinimi i dy ngjyrave të disponueshme (beton dhe e zezë) ofron edhe më shumë mundësi për dizajnim kreativ dhe personalizim të hapësirave.

Vazo Flagon

Vazo Plator

.
                zezë                                           beton

  • Beton : 60 x 40 x 20cm
  • Ngjyrë e zezë : 60 x 40 x 20cm

Rreth Nesh

Me shumë kënaqësi ndajmë lajmin me ju që së shpejti SHALAJ sh.p.k do pajiset me fabrikën e dytë. Gjithçka e re, dhe me teknologjinë më të fundit dhe më të avansuar gjermane.

kONTAKTI

© SHALAJ 2023