Peridot Colormix

Peridot Colormix

 • Bardh e zi: 40 x 20 x 6cm
 • Muschelkalk: 40 x 20 x 6cm
 • Kaftë e zi: 30 x 20 x 6cm
 • Beton e zi: 30 x 20 x 6cm
 • E kuqe: 10 x 10 x 6cm
 • E zezë: 10 x 10 x 6cm
 • Beton 20 x 20 x 6cm
 • Beton 30 x 20 x 6cm
 • Beton 40 x 20 x 6cm
 • E bardhë: 115 x 60 x 8cm
 • E zezë: 115 x 60 x 8cm

Rreth Nesh

Me shumë kënaqësi ndajmë lajmin me ju që së shpejti SHALAJ sh.p.k do pajiset me fabrikën e dytë. Gjithçka e re, dhe me teknologjinë më të fundit dhe më të avansuar gjermane.

kONTAKTI

© SHALAJ 2023