Add Your Heading Text Here

Peridot-Granit

 Shtresa e sipërme me granit i thërrmuar dhe impregnuar me teknologjinë e fundit gjermane SHOTBLASTING

I bardhë/Antracit me granit i thërrmuar dhe impregnuar me teknologjinë e fundit gjermane SHOTBLASTING

 zezë,
bardhë,
beton
 

© SHALAJ 2023