Mure masive Coloritt

Mushelkalk, Bardh e zi, Beton e zi

  •  ( Mund të bëhen edhe sipas porosisë )
  • 50 x 20 x 15cm | 25 x 20 x 15cm
  • 38 x 20 x 15cm | 19 x 20 x 15cm
  • 50 x 30 x 7,5cm | 40 x 30 x 5cm

Rreth Nesh

Me shumë kënaqësi ndajmë lajmin me ju që së shpejti SHALAJ sh.p.k do pajiset me fabrikën e dytë. Gjithçka e re, dhe me teknologjinë më të fundit dhe më të avansuar gjermane.

kONTAKTI

© SHALAJ 2023