Epikad

Pllakat e betonit të disponueshme në këto ngjyra dhe dimensione do të transformojnë hapsirën tuaj në një mjedis tërheqës dhe unik. Përdorni kreativitetin tuaj për të kombinuar pllakat në mënyrë të ndryshme dhe për të krijuar një ambient personal dhe shumëfunksional.

Pllakat e Betonit në Ngjyrën Muschelkalk, Vulkano, dhe Bardhë-Zi

  • Rezistencë e lartë ndaj ndikimit të mjedisit: Pllakat e betonit në ngjyrën Muschelkalk sjellin një ndjenjë të ngrohtë dhe tërheqëse në ambientet tuaja. Ngjyra e gjelbër-beige i jep një prekje natyrale dhe harmonike, duke përshtatur lehtësisht me çdo stil dhe dizajn

  • Rezistencë e lartë ndaj ndikimit të mjedisit: Pllakat e betonit në ngjyrën Vulkano shfaqin një elegancë tërheqëse dhe një ndjenjë thellësie në hapësirat tuaja. Ngjyra e kuqe të errët përfaqëson fuqinë dhe pasionin, duke krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe ekskluzive.

  • Rezistencë e lartë ndaj ndikimit të mjedisit: Pllakat e betonit në ngjyrën Bardhë-Zi sjellin një kontrast tërheqës dhe modern në ambientet tuaja. Kombinimi i bardhës me zi krijon një estetikë të pastër dhe të sofistikuar, duke përshtatur mënyrën moderne të jetesës.

Bardh e zi

Muschelkalk

Vulkano

  • Bardh e zi: 60 x 30 x 8cm
  • Muschelkalk: 60 x 30 x 8cm
  • Vulkano: 60 x 20 x 8cm

Rreth Nesh

Me shumë kënaqësi ndajmë lajmin me ju që së shpejti SHALAJ sh.p.k do pajiset me fabrikën e dytë. Gjithçka e re, dhe me teknologjinë më të fundit dhe më të avansuar gjermane.

kONTAKTI

© SHALAJ 2023