Casseta Jon

Casseta Jon​ Colormix

Muschelkalk & Bardh e Zi

  • Muschelkalk : 8cm
  • Bardh e Zi : 8cm

Rreth Nesh

Me shumë kënaqësi ndajmë lajmin me ju që së shpejti SHALAJ sh.p.k do pajiset me fabrikën e dytë. Gjithçka e re, dhe me teknologjinë më të fundit dhe më të avansuar gjermane.

kONTAKTI

© SHALAJ 2023