Blloka agate

Blloka Mushelkalk dhe Blloka Bardh e Zi jane dy lloje te specializuara te bllokave te ndertimit, me karakteristika te vecanta dhe perdorime te ndryshme ne fushen e ndertimit.

Blloka Mushelkalk: Materiali: Blloka Mushelkalk eshte i ndertuar me perdorimin e materialit te quajtur Mushelkalk, i cili eshte nje lloj gure natyror i njohur per cilesite e tij te mira dhe ngjyren karakteristike. Dimensionet: 60 x 30 x 7,5 cm. Ky eshte nje dimension i zakonshem i perdorur ne blloqet e ndertimit, dhe eshte i pershtatshem per ndertimin e mureve te brendshme dhe te jashtme.

Tiparet:

  • Ofron nje pamje estetike dhe natyrale per ndertesat. Ka nje strukture te forte dhe qendrueshme ndaj ndikimeve te ndryshme ambientale. Mund te perdoret ne ndertimin e objekteve te ndryshme, duke perfshire ambientet te cilat duhet te kene nje estetike te vecante.

Blloka Bardh e Zi:

  • Materiali: Blloka Bardh e Zi zakonisht eshte i ndertuar me perdorimin e betonit te vjeter dhe ka nje ngjyre te bardhe-zhdukur. Dimensionet: 60 x 30 x 7,5 cm. Edhe kjo eshte nje dimension i zakonshem per blloqet e ndertimit, i pershtatshem per shume aplikacione.

Tiparet:

  • Bardh e Zi eshte nje ngjyre klasike dhe neutralja qe pershtatet me shume dizajne te ndryshme te ndertesave. Ka nje fuqi te mire dhe qendrueshmeri ndaj kushteve te ndryshme te ambientit. Mund te perdoret per ndertimin e mureve te brendshme dhe te jashtme, dhe ka aplikacione te shumta ne ndertim.
     

Blloka Agate - E bardhë me granit

Blloka Agate - Beton me granit

.
                zezë                                           bardhë

  • Avenda Muschelkalk : 60 x 30 x 5cm
  • Avenda Bardh e Zi : 60 x 30 x 5cm
© SHALAJ 2023

Rreth Nesh

Me shumë kënaqësi ndajmë lajmin me ju që së shpejti SHALAJ sh.p.k do pajiset me fabrikën e dytë. Gjithçka e re, dhe me teknologjinë më të fundit dhe më të avansuar gjermane.

kONTAKTI

© SHALAJ 2023