Historiku

SHALAJ sh.p.k është inspirim në vete, i cili u nis nga asgjë për të krijuar gjithçka. Vizioni ynë ka qenë dhe vazhdon i tillë gjithmonë në hap me standarde evropiane dhe të jemi të parët nga përzgjedhja e blerësve, gjë që ne ndër vite kemi siguruar se secili blerës duhet të ketë një shancë për të pasur prodhime cilësore kualitative në Kosovë rajon e më gjerë.

Me shumë kënaqësi me juve e ndajmë lajmin që së shpejti SHALAJ sh.p.k do pajiset me fabrikë të dytë, gjithçka e re me teknologjinë më të fundit dhe më të avansuar gjermane.